назад
24.04.18

На Вінниччині відбувся семінар-дискусія для працівників бюро правової допомоги

24 04 2018 3

24 квітня Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області організував семінар-дискусію за участю фахівців бюро правової допомоги та відділів представництва місцевих центрів з надання БВПД. На захід прибуло близько сорока працівників системи безоплатної правової допомоги з усієї області, включаючи директорів місцевих центрів з надання БВПД.

Семінар-дискусія під назвою «Виклики сьогодення для системи безоплатної правової допомоги» проходив у конференц-залі Вінницького торговельно-економічного інституту.

Початок зустрічі був присвячений знайомству з учасниками. Усіх присутніх привітала Марина Лукіянова, директорка Регіонального центру,  та розповіла про основну ціль заходу. Далі кожен працівник системи БПД розповів про свою спеціалізацію та мету роботи у системі безоплатної правової допомоги.24 04 2018 7

Після знайомства з учасниками заходу Лариса Пікановська, директорка Вінницького місцевого центру з надання БВПД, провела короткий тренінг по вивченню нововведень та прийнятих змін до Цивільного процесуального кодексу України. Під час навчання пані Лариса зосередила увагу на практичних моментах ведення цивільних справ та безпосередній роботі з клієнтами безоплатної правової допомоги.24 04 2018 1

Учасники семінару-дискусії мали змогу працювати в групах, спілкуватися, обговорювати суперечливі питання та найголовніше – набувати спільний позитивний досвід для подальшої роботи на місцях. У ході семінару присутні могли як невимушено спілкуватися за чашечкою кави, так і вести дискусію про актуальні питання правового характеру.

24 04 2018 6

Після обідньої перерви працівники бюро правової допомоги представляли результати роботи у групах, аналізували занотований матеріал та обговорювати висновки з директорами Регіонального та місцевих центрів.

24 04 2018 2

 Сьогоднішня зустріч – хоч і перший захід такого характеру для Вінниччини, та він продемонстрував, наскільки важливою є для працівників безоплатної правової допомоги можливість зустрітися з колегами з інших районів області, щоб спільно навчатися, спілкуватися та обмінюватися досвідом. Подібні заходи сприяють підвищенню якості командної роботи, створюють позитивний робочий клімат на місцях, стимулюють працівників до творчого вирішення завдань та влучного застосування норм законодавства. Завдяки навчанням, семінарам, дискусіям кожен фахівець системи БПД постійно вдосконалює свій професійний рівень, розвивається як фахівець та особистість.

24 04 2018 5

На підставі зафіксованих суперечливих питань та пропозицій працівників бюро правової допомоги Регіональний центр створив орієнтовний список тем для організації майбутніх семінарів та тренінгів.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області розташований за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів). 


banner facebook 330x106