назад
29.09.14

На Волині обговорили надання безоплатної вторинної правової допомоги в області

26 09 14 Volyn seminar

26 вересня 2014 року у прокуратурі Волинської області (м.Луцьк), відбувся навчально-методичний семінар з обговорення питань, пов’язаних з організацією нагляду у формі процесуального керівництва за додержанням законів під час проведення досудового розслідування.

Семінар був організований для прокурорів області. Участь у семінарі взяв виконуючий обов’язки директора Волинського обласного центру з надання БВПД Євгеній Блащук, який у своїй доповіді торкнувся особливостей порядку надання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальному провадженні та окремих недоліків у роботі службових осіб при винесенні процесуальних документів щодо залучення захисника за призначенням. Окрім того, було поінформовано про успіхи адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу у Волинській області, та подальші перспективи розвитку системи безоплатної правової допомоги.

У ході обговорення заступник прокурора Волинської області Геннадій Парфелюк повідомив, що працівники органів прокуратури усвідомлюють важливість системи безоплатної вторинної правової допомоги в системі правосуддя в Україні, та налаштовані на тісну співпрацю з Волинським обласним центром з надання БВПД.

 

 

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+