назад

НА ВУЛИЦЯХ ЛУБЕН РОЗПОВІДАЛИ ПРО ВТОРИННУ ПРАВОВУ ДОПОМОГУ

IMG 1417

В середу, 25 листопада 2015 року, працівники Лубенського місцевого центру в черговий раз змінили роботу в офісі на польове інформування громадян.   

Аби мешканці Лубен більше дізналися про можливості, які їм дає закон “Про безоплатну правову допомогу”, в центрі міста розповсюджували інформаційні листівки.

Акція вуличного інформування населення мала на меті не лише продемонструвати факт існування центру. За словами директора Артема Россохи, завдання полягає виробити індивідуальний підхід до кожного громадянина. “Якщо правова консультація потрібна на місці — вона надається прямо на вулиці. Тут же визначаємось чи потрібна у подальшому вторинна правова допомога, яка із категорій відповідно до ст. 14 закону нам підходить, та які потрібні документи,” – розповідає Артем Россоха. І тут же додає: “Ми виробили навіть певні критерії, яких необхідно дотримуватись при роботі з громадянами на вулиці. І одне із основних правил пояснити, що безоплатно — не означає неякісно. Система відбору забезпечує роботу лише високопрофесійних спеціалістів.”

Подібні акції також приносять користь працівникам центру – навчають їх працювати в різних ситуаціях та з різними людьми.