назад

На захисті селян Заставнівського району

2017 08 14M1Начальник відділу «Заставнівське бюро правової допомоги» Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Данищук В.В. спільно із заступником начальника ГТУЮ Чернівецької області Гринюком І.В. в пятницю 11 серпня забезпечували роботу мобільної точки доступу до системи безоплатної правової допомоги.

Зазначений захід проходив в рамках виконання доручення міністра юстиції України Павла Петренка на виконання рішення Уряду України щодо захисту прав аграріїв від спроб рейдерських захоплень землі чи врожаю.

Данищук В.В. мав змогу зустрітись з сільськими головами Заставнівського району, які зібрались в с. Ржавенці на сесії сільської ради, де сільські голови обговорювали разом із депутатами цієї ради створення в районі ОТГ.

Під час зустрічі присутнім було надано роз’яснення щодо порядку отримання безоплатної правової допомоги та доведено інформацію про роботу оперативних штабів щодо захисту аграріїв від рейдерів. Було наголошено на необхідності інформування про випадки посягань на права селян. Для отримання правових консультацій депутатам та сільським головам була надана відповідна контактна інформація.

Довідково: відділ «Заставнівське бюро правової допомоги» Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Заставна, вул. Д. Галицького, 1а, тел. (03737) 3-11-87 або
єдиний телефонний номер системи БПД: 0-800-213-103.

2017 08 14M22017 08 14M32017 08 14M4