назад

На Закарпатті готуються до реформ органів Міністерства юстиції

BPD    20 січня відбулася робоча зустріч директора Регіонального центру В. Попадинця, в. о. начальника головного територіального управління юстиції у Закарпатській області С. Губченко, заступника начальника головного територіального управління юстиції  М. Готри та директора Ужгородського місцевого центру з надання БВПД М. Давиденко метою якої було організація виконання плану заходів з реформування територіальних органів Міністерства юстиції України та розвитку системи надання безоплатної правової допомоги

    Під час зустрічі присутні обговорили питання щодо утворення робочих груп, затвердження графіків проведення фактичного обстеження основних засобів, що використовуються районними міськими управліннями юстиції – зокрема, підрозділами державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та підрозділами державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців. Голова мета реорганізації роботи – подальше поглиблення правової реформи в Україні, підвищення якості правових послуг і спрощення доступу до сервісів та наближення їх до населення.

    Крім того, учасники зустрічі розробили план дій, який буде втілений у спільному наказі двох регіональних структур Міністерства юстиції України.