назад
17.08.17

Начальник ГТУЮ у Житомирській області та директор Регіонального центру з надання БВПД консультували громадян з питань рейдерських захоплень земель

17.08.2017 - kons 117 серпня начальник Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Олександр Грабар та директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олександр Гербеда відвідали Станишівську сільську раду Житомирського району, аби застерегти місцевих жителів від можливого рейдерського захоплення землі чи урожаю.

Сьогодні питання боротьби з рейдерством в Україні є найгарячішою темою, тому за ініціативи Міністра юстиції Павла Петренка в усіх областях України запрацювали антирейдерські аграрні штаби, які реагуватимуть на спроби захоплення землі чи врожаю. Відповідно до розробленого  графіку роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги з 14 серпня до 12 жовтня планується здійснити 106 виїздів у населені пункти.

Разом із директором Регіонального центру та начальником ГТУЮ у Житомирській області громадян консультували в.о. директора Житомирського місцевого центру з надання БВПД Олександр Коваль.

17.08.2017 - kons 2

Також начальник ГТУЮ у Житомирській області Олександр Грабар та директор Регіонального центру Олександр Гербеда виступили на зібранні виконкому Станишівської сільської ради. Увагу акцентували не лише на захисті прав землевласників, аграріїв та фермерів, але й на трьох основних напрямках проекту «Я маю право»: захист права власності; вільний доступ до правосуддя; запобігання корупції у вишах.

17.08.2017 - kons 5

В.о. директора Житомирського місцевого центру Олександр Коваль відмітив із яких питань найчастіше звертаються до центру правової допомоги, що таке первинна та вторинна правова допомога, які категорії осіб мають право на адвоката за рахунок держави та де знаходиться найближчий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

17.08.2017 - kons 4

Детальніше ознайомитися з графіком проведення мобільних виїздів можна тут.

Довідково:
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Житомир, майдан Соборний, 1, каб. 101.
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103

17.08.2017 - kons 3