назад

Начальник Первомайського бюро правової допомоги Вознесенського місцевого центру з надання БВПД Порхун В.М. взяв активну участь у черговому засідання антирейдерської комісії при Кабінеті Міністрів України

kabinet-ministrov-ukrainyНачальник Первомайського бюро правової допомоги Вознесенського місцевого центру з надання БВПД Вознесенський місцевий центр з надання БВПД Порхун В.М. взяв активну участь у черговому засідання антирейдерської комісії при Кабінеті Міністрів України під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра – Міністра економіки України Степана Івановича Кубіва. На Комісії було розглянуто ситуації на підприємствах, що зараз потерпають від рейдерів і потребують термінових рішень від влади.

Начальник Первомайського бюро правової допомоги Вознесенського місцевого центру з надання БВПД Порхун В.М доповів про кризові ситуації, що склалася в одному із підприємств, яке потерпає від рейдерського захоплення. Надано пропозиції представнику Міністерства юстиції України з приводу дій державного реєстратора, представнику Міністерства внутрішніх справ України щодо активізації розслідування кримінального правопорушення і представнику Генеральної прокуратури України щодо посилення контролю за досудовим розслідуванням.