назад

Начальниця Чорноморського бюро правової допомоги взяла участь у Всеукраїнському турнірі юних правознавців

turnir pravosnavstvo 619 жовтня 2018 року на запрошення КЗВО “Одеська академія неперервної освіти” та відділу освіти Чорноморської міськради начальниця Чорноморського бюро правової допомоги Ганна Стемковська взяла участь в обласному етапі XVI Всеукраїнського турніру юних правознавців в якості члена журі.

Турнір проводився на базі Одеського юридичного ліцею Одеської міської ради Одеської області.

Ганна Стемковська розповіла учням та вчителям з Одещини про систему безоплатної правової допомоги в Україні. Вона звернула увагу присутніх на те, що інформацію про адресу найближчого бюро та його послуги можна отримати за єдиним телефонним номером системи безоплатної допомоги: 0 800 213 103.

turnir pravosnavstvo 2

turnir pravosnavstvo 1

Зокрема, у Чорноморську за правовими консультаціями можна звернутися за адресою: вул. 1 Травня, 3, приміщення 305/кімната 105. Телефон: (048 68) 50-22-6.

Учнівська молодь Чорноморська також виявила бажання взяти участь у даному турнірі. Начальниця бюро провела з ними методично-консультативну роботу, забезпечила їх спеціальною юридичною літературою та надала практичні поради щодо запитань та завдань турніру.

Учасниками ІІ (обласного) етапу ХVІ Всеукраїнського учнівського турніру юних правознавців стали 60 школярів у складі 12 команд.

Під час інтелектуальних боїв учасники турніру виявили високий рівень знань з правознавства, ораторського мистецтва, продемонстрували вміння вести наукову полеміку, аргументувати свою позицію, опонувати та рецензувати.

І місце в обласному турнірі юних правознавців виборола команда учнів Одеського юридичного ліцею. Чорноморська гімназія № 1 вийшла у фінал обласного турніру та зайняла ІІІ місце. Вітаємо всіх з перемогою!

turnir pravosnavstvo 3

turnir pravosnavstvo 4

turnir pravosnavstvo 6