назад

Надання адресної правової допомоги мешканці міста Нововолинська

adresna dopomoga novovolynskНе всі громадяни мають фізичну можливість безпосередньо звернутись до місцевого центру з надання БВПД чи до бюро правової допомоги. Одним із основних завдань бюро правової допомоги є надання адресної безоплатної правової допомоги одиноким особам, людям похилого віку та громадянам з обмеженими фізичними можливостями за місцем їх перебування.

Так, 22 листопада 2017 року працівники Нововолинського бюро правової допомоги здійснили виїзд до особи, яка потребувала адресної безоплатної правової допомоги у зв’язку з обмеженням у пересуванні.

adresna dopomoga novovolynsk

Жительці міста Нововолинська були надані консультації з питань врегулювання земельних відносин, переоформлення спадщини, пред’явлення до виконання виконавчих документів, за якими боржником виступає державний орган, строків відкриття виконавчих проваджень, виконання постанов суду щодо здійснення перерахунку та виплати пенсії згідно Закону України «Про соціальний захист дітей війни».

Громадянці було надано відповіді на усі поставлені нею запитання та повідомлено контактні дані Нововолинського бюро правової допомоги.

Довідково:
Володимир-Волинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Володимир-Волинський, вул. Устилузька, 19. Тел. (03342) 3-80-11. E-mail: volodymyr-volynskyy.volyn@legalaid.lt.ua

Нововолинське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Нововолинськ, вул. В. Винниченка, буд. 14, тел. (03344) 4-48-14. E-mail: novovolynske@legalaid.lt.ua