назад

Надання безоплатної правової допомоги мешканцям Кельменецького району по системі рro bono

2016 12 01K 130 листопада 2016 року директор Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної воринної правої допомоги Ігор Усатий та адвокат Богдан Олійний провели робочі перемовини.

Мета проведеної зустрічі – обговорення та визначення шляхів співпраці задля збільшення числа мешканців Кельменецького району, які могли б отримати необхідну правову допомогу з вирішення проблемних правових питань по системі pro bono.

Зокрема, йдеться про тих громадян, які потребують надання безплатної вторинної правової допомоги, але в силу положень Закону України «Про безоплатну правову допомогу» вони не підпадають під категорії осіб, які мають право на таку правову допомогу.

2016 12 01K 2За результатами проведених перемовин директор Кельменецької місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Усатий та адвокат Богдан Олійник підписали Меморандум про співпрацю.

Довідково! Рro bono (з латинської pro bono publico – заради суспільного добра) це ще один із методів отримання безоплатної правової допомоги шляхом надання юридичних послуг добровільно і безоплатно, для користі громади, особливо для тих осіб, які не мають коштів для оплати цих послуг.