назад

Надано адресну правову допомогу в Чорнобаївському районі

14 червня 2016 року директор Золотоніського МЦ з надання БВПД Сергій Брус та спеціаліст центру Олег Костогриз надали адресну безоплатну правову допомогу Головку Івану Івановичу, який напередодні по телефону звернувся до центру з проханням надати йому правову допомогу у вирішені питань соціального забезпечення. Чоловік проживає в селі Богодухівка Чорнобаївського району Черкаської області є інвалідом ІІ групи з дитинства та не має змоги особисто прибути до місцевого центру, але має проблеми правового характеру.

Під час зустрічі працівниками центру було роз’яснено Головку І.І. порядок отримання безоплатної вторинної правової допомоги, прийнято звернення для безоплатної правової допомоги та презентовано інформаційно-роз’яснювальний матеріал у вигляді пам’яток і буклетів про правові послуги, які можна отримати в Золотоніському місцевому центрі з надання БВПД.

Окрім того, цього ж дня директор МЦ Сергій Брус та спеціаліст центру Олег Костогриз, з метою розширення правових можливостей мешканців територіальних громад до безоплатної правової допомоги та популяризація системи безоплатної правової допомоги, провели зустріч з головою — Іриною Олашин, секретарем — Любов’ю Гвоздь та працівниками Богодухівської сільської ради. В ході заходу, присутнім було доведено інформацію про систему безоплатної правової допомоги, її переваги, позитивні результати роботи, про осіб, які мають право на отримання такої допомоги, порядок звернення та надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також розповсюджено друковані матеріали щодо надання БПД. За результатами зустрічі було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю.