назад

Надія на краще є завжди

160122 51У цьому переконалися учасники семінару, який проходив в Охтирському міськрайонному центрі зайнятості 22 січня.

У роботі семінару взяли участь представники Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Головний спеціаліст відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Вікторія Попович та начальник відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури Алла Мірошниченко ознайомили учасників семінару з діяльністю установи, навели приклади успішних справ адвокатів, зазначили коло питань, з якими найчастіше звертаються громадяни до місцевого центру.

Навіть із найскладніших життєвих ситуацій можна знайти вихід, а допоможуть у цьому учасники системи надання безоплатної вторинної правової допомоги, – саме це стало основним лейтмотивом виступу працівників місцевого центру.

Вікторія Попович довела до відома присутніх інформацію про осіб, яким, відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу»,  надається вторинна допомога. При цьому вона зазначила, що будь-який громадянин може звернутися до Охтирського місцевого центру за наданням консультації. 

Учасників семінару цікавив механізм призначення адвоката, перелік документів, необхідних для надання вторинної правової допомоги. Представники місцевого центру надали вичерпну інформацію щодо діяльності установи, вручили кожному учаснику зустрічі буклети з інформацією про систему безоплатної вторинної правової допомоги та контактами місцевого центру.