назад

Нагородження переможців конкурсу коміксів «Права людини очима молоді»

18 травня 2021 року  відбулося нагородження переможців конкурсу коміксів «Права людини очима молоді», організованого Вінницьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у HUB «Місто змістів».

Конкурс проводився з метою залучення молоді до захисту прав людини, поширення інформації про міжнародно-правові та національні стандарти прав людини через розкриття творчих здібностей учасників, підвищення правової обізнаності та сприяння розвитку правової держави.

До привітань долучились заступник директора  Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області Сергій Фролов, адвокат, керуючий Адвокатським бюро Олег Огородник, студентка Вінницького національного аграрного університету Маргарита Терещенко .

Директор Вінницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталя Смішна розповіла присутнім про особливості та критерії оцінювання конкурсних робіт. Цьогоріч ми отримали 30 конкурсних робіт з різних куточків Вінницької області. Усі роботи були надзвичайно цікаві та змістовні, але ми виділили сім робіт, які найбільше нас вразили.

До оцінювання робіт долучились:

  • директорка Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області – Марина Лукіянова;
  • начальник відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Вінницького місцевого центру з надання БВПД – Олександр Левицький ;
  • завідувачка кафедри права Вінницького національного аграрного університету – Наталя Опольська;
  • студентка Вінницького національного аграрного університету – Маргарита Терещенко;
  • старший викладач кафедри права і публічного управління Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського – Тетяна Кронівець;
  • адвокат, керуючий Адвокатським бюро Олег Огородник;
  • начальник відділу захисту прав дітей служба у справах дітей Вінницької міської ради – Людмила Марценюк ;
  • членкиня ВОПО Джерело надії / Spring of Hope – Вероніка Бабич .

 Отже, переможцями стали:

1 місце – Ревера Софія Артемівна;

2 місце – Бурега Роман Олександрович;

2 місце – Дзюба Євгеній Ярославович;

3 місце – Созорукова Любов Ілмиратівна;

3 місце – Мечкар Анжела Русланівна;

3 місце – Мальований Анатолій Вадимович;

Номінація «Креативність» – Гереженко Яна Андріївна.

Переможці були нагороджені дипломати та цінними призами, а саме отримали такі подарунки як графічний планшет, термопляшки, скетчбуки, фломастери, USB-накопичувачі, блокноти та роздаткові матеріали з атрибутикою системи безоплатної правової допомоги. Крім того, усі  учасники отримають подяки за участь у конкурсі.

Дякуємо учасникам та учасницям, які взяли участь, за змістовні, цікаві роботи, за вашу креативність та ідеї, ви молодці! Не зупиняйтеся на досягнутому, підкорюйте нові вершини. Успіхів Вам! До нових зустрічей!

Детальніше ознайомитися з роботами учасників, презентація

Відео нагородження