назад
15.08.16

Налагодження співпраці із стейкхолдерами Диканьщини

drugiy15082016

12.08.2016 року відбулася робоча зустріч начальника відділу “Диканське бюро правової допомоги” Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександра Олійника з директором Диканського районного центру зайнятості Наталією Заливадною та працівниками центру.

Поінформовано про цілі, завдання та функції новоствореного бюро, яке незабаром розпочне свою діяльність в Диканському районі, розміщено відповідні матеріали на інформаційних стендах центру. Працівники центру зайнятості розповіли, що велика кількість їхніх клієнтів потребує кваліфікованої юридичної допомоги, яку вони не можуть отримати внаслідок складного матеріального становища, тому поява в Диканці місця, де таку допомогу можливо отримати безкоштовно є актуальною та важливою подією.

Обговорили можливі напрямки співпраці, зокрема досягли попередньої домовленості щодо участі юристів бюро правової допомоги у заході для демобілізованих військовослужбовців «У Центрі під одним дахом» та навчальних семінарах для безробітних.

         Диканське бюро правової допомоги розпочне свою діяльність 01.09.2016 року за адресою: смт. Диканька, вул. Гоголя, 1 (другий поверх).