назад

1399290864 news3959

Актуальні питання взаємодії обговорили директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області Ірина Хондогій та начальник Управління патрульної поліції у місті Тернополі лейтенант поліції Володимир Струк.

Під час робочої зустрічі, яка відбулась 18 липня 2016 року було обговорено та затверджено графік навчання для рот патрульної поліції щодо застосування норм Законів України «Про безоплатну правову допомогу», Кодексу України про адміністративні правопорушення та постанови Кабінету Міністрів України від 28.12.2011р. № 1363 «Про затвердження Порядку інформування центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги про випадки затримання, адміністративного арешту або застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою».

Також нагадуємо, що інформація про випадки затримання надається Регіональному центру не лише уповноваженими службовими особами, а також безпосередньо затриманими особами,  близькими родичами та членами їх сімей.

Отримати відповіді на запитання, які стосуються безоплатної правової допомоги можна зателефонувавши на єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103 (цілодобово та безкоштовно у межах України із стаціонарних та мобільних телефонів).