назад

Налагодження співпраці з Рівненською районною державною адміністрацією

IMG 4391

Начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Ольга Мазурець 12 серпня 2015 року провела ряд зустрічей у Рівненській районній держадміністраціїі з керівником апарату Антоніною Потайчук та начальником юридичного сектору Світланою Петриляк.

У ході візиту із керівниками апаратурайдержадміністрації обговорено питання співпраці із Рівненським МЦ з НБВПД щодо роботи з особами, які мають право на отримання безоплатної правової допомоги, порядок їх звернення, а також специфіку надання вторинної правової допомоги соціально незахищеним категоріям громадян. Досягнуто домовленостей між установами стосовновзаємодії по наданню безоплатної правової допомоги, співробітництва по вирішенню проблемних питань та направлення до Рівненського місцевого центру осіб, які звертаються за вторинною правовою допомогою до громадської приймальні райдержадміністрації з надання БППД.

Узгоджено питання про наданняспільних юридичних консультацій та роз’яснень, підчас роботи виїзної громадської приймальні, спеціалістів Рівненської районної держадміністрації та місцевого центру.Виїзна громадська приймальня райдержадміністрації працює з метою надання безоплатної первинної правової допомоги тим громадянам, які не мають можливості приїхати із районів для вирішення своїх правових питань. Прийом громадян здійснюють керівництво та спеціалісти структурних підрозділів райдержадміністрації.

За результатом зустрічі із в.о. головного редактора Рівненського міськрайонного тижневика «Слово і час», засновниками якого є Рівненська районна рада та райдержадміністрація, домовлено про публікацію статті щодо висвітлення роботи місцевого центру.Цікавим фактом є те, що тижневик видається з грудня 1939 року і це, на сьогодні, одне із рейтингових періодичних видань, тираж якого розповсюджується на усі райони області, що підпадають під юрисдикцію Рівненського МЦ з НБВПД.

Також, з метою поширення інформації щодо послуг, які місцевий центр домовлено про розміщення на офіційному веб-сайті райдержадміністрації логотипу БПД  (http://www.rv.gov.ua/sitenew/rivnensk).

На звершення робочого візиту відбувся обмін контактною інформацією, друкованими матеріалами про послуги Рівненський МЦ з НБВПД, порядок їх отримання, орієнтовний перелік документів, який необхідно подати до центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах.

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/nalagrda{/gallery}