назад

Налагоджено співпрацю з Центром адміністративних послуг Шосткинської районної державної адміністрації

160518 11Інтегратори Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольга Правосуд та Юлія Зацаринна провели робочу зустріч з начальником Центру адміністративних послуг Шосткинської районної державної адміністрації Людмилою Царенко та домовилися щодо поширення інформаційних матеріалів про систему безоплатної правової допомоги серед відвідувачів ЦНАПУ.

Під час зустрічі працівники центру розповіли про розвиток системи безоплатної правової допомоги, про послуги, які надає місцевий центр, роз’яснили порядок звернення до центру, перелік суб’єктів, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. Крім цього інтегратори особливо зупинилися на умовах та термінах проведення конкурсу на посади керівників бюро правової допомоги, які запрацюють з 1 вересня в містах Глухів, Кролевець, Путивль, Середино-Буда та селищі Ямпіль.

В ході зустрічі керівник ЦНАПУ Людмила Царенко зазначила: «Центр безоплатної вторинної правової як і Центр адміністративних послуг має спільну мету – інформування громадян про їхні права та обов’язки, а саме, одним із основних завдань нашого центру є надання суб’єктам звернень вичерпної інформації і консультацій щодо вимог та порядку надання адміністративних послуг, тому співпраця з центром безоплатної правової допомоги  є дуже важливою в напрямку поширення інформаційних матеріалів та інформації про безоплатну правову допомогу».

 

Сторони  дійшли згоди про розміщення на інформаційних стендах ЦНАПу Шосткинської РДА інформації про послуги, які надає місцевий центр з надання БВПД. Інформаційні матеріали для цього вже передано.