назад
18.02.19

Налагоджено співпрацю з Військовою службою правопорядку

memorandum 18.02.2019     Між Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області та Хмельницьким зональним відділом Військової служби правопорядку укладено Меморандум про наміри щодо співробітництва, в межах якого планується реалізація заходів для забезпечення доступу військовослужбовців до безоплатної правової допомоги.

     Задля забезпечення гарантій державного захисту конституційних прав, свобод та законних інтересів військовослужбовців, членів їхніх сімей 18 лютого між Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області та Хмельницьким зональним відділом Військової служби правопорядку укладено Меморандум про наміри щодо співробітництва.

     У межах Меморандуму сторони домовились реалізовувати заходи, спрямовані на підвищення рівня правової обізнаності військовослужбовців, надавати цій категорії осіб правову допомогу в цивільних та адміністративних справах, здійснювати захист військовослужбовців у кримінальних провадженнях відповідно до норм чинного законодавства.

*   *   *

     Нагадаємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області розташований за адресою: вул. Свободи, 70, офіс 222, м. Хмельницький, 29000; тел. 0382 720-168, 720-169. 

     Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги — 0-800-213103.