назад

Налагоджуємо співпрацю з місцевими органами зайнятості населення

2016 09 26M 1З метою посилення роботи з інформування мешканців міста Чернівці про безоплатну правову допомогу представники Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги організували зустріч з керівництвом Чернівецького місцевого центру зайнятості.

Участь у перемовинах взяли головний спеціаліст відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної правової допомоги Ганна Акатріні, заступник начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Євгенія Петрик, в.о. директора Чернівецького місцевого центру зайнятості Іван Тимошенко, заступник директора Ольга Прудченко та провідний юрисконсульт Наталія Загорська.

Під час зустрічі фахівці системи безоплатної правової допомоги розповіли про основні напрямки роботи місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, важливість проведення правоосвітницької роботи серед населення регіону, зокрема серед таких вразливих груп як малозабезпечені особи, безробітні, учасники антитерористичної операції та внутрішньо переміщені особи, поінформували про нововведення в системі та утворення бюро правової допомоги.

За результатами проведеного заходу сторони домовилися про проведення спільних заходів для вищезазначених категорій осіб. Так, на 18 жовтня поточного року заплановано семінар для учасників АТО, а також проведення лекцій для малозабезпечених осіб.

Для того, щоб забезпечити взаємодію між центрами в подальшому представники Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги підписали з Чернівецьким міським центром зайнятості Меморандум про співпрацю.