назад
02.12.16

Налагоджуємо співпрацю з представниками судової влади у регіоні

30112016zustrichsudGlobino2

Налагодження співпраці між судовою гілкою влади та бюро правової допомоги стало новим трендом для вітчизняної Феміди та системи БВПД. На цьому тижні проблеми, що виникають у комунікації, обговорили представники бюро  Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги.

30 листопада 2016 року головний спеціаліст відділу «Глобинське бюро правової допомоги» Олена Коверзай провела робочу зустріч з керівником апарату Глобинського районного суду Аллою Тарасенко.

Основною метою зустрічі було налагодження подальшої співпраці між Глобинським бюро правової допомоги та Глобинським районним судом. Адже за перші 3 місяці роботи бюро, велика кількість громадян звернулася за наданням правової допомоги саме за рекомендацією і направленням районного суду. Також було досягнуто згоди щодо участі керівника апарату суду у круглому столі присвяченому Всеукраїнському тижню права, який буде проведено в приміщені Глобинського  бюро правової допомоги.

По завершенню зустрічі  у приміщенні суду було розміщено  інформаційні матеріали про діяльність та режим роботи бюро правової допомоги.

30 листопада в.о. начальника відділу “Козельщинське бюро правової допомоги” Аліна Литовченко провела робочу зустріч із головою Козельщинського районного суду Ніною Науменко, у ході якої були розглянуті найбільш актуальні питання, з якими звертаються громадяни до Бюро правової допомоги, а саме: спадкові, земельні, соціального захисту, житлові.30112016zustrichsudKozelshina2

Під час зустрічі обговорено поточні питання діяльності Бюро правової допомоги та безоплатної правової допомоги в цілому, наголошено на подальшій тісній співпраці. Також досягнуто домовленості щодо надання правової допомоги громадянам, які звертаються до Бюро за інформацією та консультаціями з вище зазначених питань.

Додатково наголошено на функціонуванні єдиного телефонного номеру системи безоплатної правової допомоги 0-800-213-103, за яким кожен може отримати необхідну інформацію щодо надання правової допомоги.