назад

DSC 00832

02 вересня 2015 року відбулася робоча зустріч працівників Кременецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги під головуванням в. о. директора Вербицької Валентини Ришардівни з в.о. директора Кременецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бовтун Олександром Вікторовичем, начальником відділу соціальної роботи Івановою Зоєю Вікторівною та заступником начальника служби у справах дітей Кременецької райдержадміністрації Злочевською Аллою Миколаївною.

У ході зустрічі порушувалася тема  правового захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, безпритульних дітей, дітей, які можуть стати або стали жертвами насильства в сім’ї, молоді, малозабезпечених та проблемних сімей, а також питання соціального характеру, які виникають при спілкуванні  працівників вищезазначених служб із даною категорією населення.

DSC 00862Для присутніх було підготовлено інформаційні матеріали із зазначенням порядку подання  звернення за БВПД та переліком необхідних документів, які необхідно надати до місцевого центру різним категоріями населення.

За результатами проведеної зустрічі досягнуто домовленості щодо тісної взаємодії між Кременецьким  місцевим центром та  районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також із службою у справах дітей районної державної адміністрації. Підготовлено для підписання меморандум про співпрацю.