назад

Нарада з суддями Білоцерківського міськрайонного суду Київської області

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області Віктор Кіккас, його заступник Олександр Дегтяр, а також начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Ольга Кукса 21 квітня прийняли участь у нараді з суддями та головою Білоцерківського міськрайонного суду Київської області – Буцмаком Юрієм Євгеновичом.

Темою обговорення стали проблемні питання повсякденної діяльності при забезпеченні суддями, а також адвокатами системи БВПД права на захист осіб, кримінальні провадження, стосовно яких розглядаються Білоцерківським міськрайонним судом.Нарада пройшла конструктивно, в атмосфері взаєморозуміння.

У її ході визначено ряд заходів щодо покращення співпраці між Регіональним центром надання безоплатної вторинної правової допомоги та Білоцерківським міськрайонним судом.

Також учасники наради домовилися про напрями подальшої співпраці та взаємодії, поширено інформаційні матеріали стосовно роботи Центрів з надання БВПД.