назад
07.09.18

Насильство в сім’ї: як діяти, щоб захиститись

    06.09.2018, у рамках правопросвітницького проекту «Я маю право», для учнів 10-Б класу Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 з поглибленим вивченням слов’янських мов Білоцерківської міської ради Київської області, працівниками Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області проведена лекція на тему: «Насильство в сімʼї».

    На лекції із учнями обговорені питання надання правової допомоги: хто має право на допомогу та як її отримати. Також молодих людей було проінформовано, як і куди звертатися за допомогою, якщо трапляються випадки насильства, надані контактні дані національної «гарячої лінії» з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації, національної дитячої «гарячої лінії», мережі центрів і бюро правової допомоги.

    Наприкінці заходу учні переглянули соціальний ролик щодо попередження насилля в родині.
    Окрім цього, учням також розповіли про систему безоплатної вторинної правової допомоги, проінформували про суб’єктів права на безоплатну вторинну правовому допомогу та процедуру її отримання.

 

 

 

 

 

 

 

 

   Після завершення лекції учням були роздані інформаційні матеріали, зокрема плакати, буклети та брошури за темами проекту «Я МАЮ ПРАВО».