назад

Навчальний вебінар для адвокатів та юристів системи БВПД

121212У межах співпраці між Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях та Представництвом Норвезької ради у справах біженців в Україні відбувся вебінар для адвокатів системи БВПД на тему «Питання оформлення спадщини та купівлі – продажу нерухомого майна, що розташовані на тимчасово окупованій території України»

Про підтвердження факту смерті спадкоємця, який проживав на тимчасово окупованій території України, встановлення родинних відносин між спадкоємцями та спадкоємцем у разі спадкування за законом та визначення кола спадкоємців, які прийняли спадщину, що знаходиться на таимчасово окупованій території України розповідала доцент кафедри цивільного процесу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Сакара Наталія.111

Увагу учасників також було привернуто до особливостей посвідчення договорів відчуження нерухомого майна, розташованого на тимчасово окупованій території, аналізу порядку державної реєстрації права власності на нерухоме майно та встановлення способів відновлення правовстановлючих документів на нерухоме майно, яке знаходиться на тимчасово окупованій території України. 

 Запис вебінару Ви можете передивитись тут , а інформаційні матеріали знаходяться у вільному доступі за посиланням 

За безоплатною правовою допомогоююридичними консультаціями та роз’ясненнями законодавства звертайтесь до установ системи безоплатної правової допомоги:

Краматорський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги Донецька область, м. Краматорськ, вул. Академічна, буд.20 тел: (099) 266-91-62 

Маріупольський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги м. Маріуполь, пр. Нахімова 82, тел : (0629)474-695,. 

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.