назад

Навчання бухгалтерів Місцевих центрів з надання безоплатної правової допомоги та питання співпраці адвокатів з Регіональним центром

IMG 254418 березня 2016 року в приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області відбулось дві події.
Начальником відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Марією Гладченко було проведено навчання для 7-ми працівників місцевих центрів з надання безоплатної правової допомоги які будуть працювати із програмою 1с: підприємство, призначеною для автоматизації бухгалтерського та податкового обліку, а також підготовку обов’язкової звітності.

Начальником відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Наталією Мелян, було проведено робочу зустріч з адвокатами, які вперше уклали контракт з Регіональним центром для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

       IMG 2556          IMG 2559    

Метою зустрічі стало питання співпраці адвокатів з Регіональним центром, зокрема – подача звітності, оплата праці, а також, дотримання адвокатами стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги клієнтам центрів. Участь в робочій зустрічі взяло 6 адвокатів.