назад
29.11.16

Навчання працівників бюро правової допомоги провели у Сумах

SuR 2016 11 29 29 листопада у рамках виконання Плану заходів з активізації надання безоплатної первинної правової допомоги у Сумській області для представників бюро правової допомоги працівники Головного територіального управління юстиції у Сумській області провели стажування. Захід відвідали і представники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області.

Навчання відбулося на теми: «Суб’єкти державної реєстрації. Порядок здійснення державної реєстрації нерухомості» та «Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

SuR 2016 11 29 ZAH2Тетяною ВИШНЯК, начальником  відділу з розгляду скарг та забезпечення діяльності комісії з розгляду скарг у сфері держреєстрації Управління держреєстрації ГТУЮ у Сумській області було роз’яснено, в які терміни розглядаються скарги на діяльність працівників, що надійшли до ГТУЮ.

 

SuR 2016 11 29 ZAH3

Василь ПЕТРИК, головний спеціаліст відділу з розгляду скарг та забезпечення діяльності комісії з розгляду скарг у сфері держреєстрації Управління держреєстрації ГТУЮ у Сумській області роз’яснив  специфіку реєстрації державним реєстратором договору оренди землі,  згідно Закону України «Про оренду землі»      та Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань».