назад

Навчання працівників бюро правової допомоги у зв’язку зі зміною підпорядкування

1Сьогодні, 17.05.2017р., відбулося навчання працівників Курахівського, Волноваського, Покровського, Вугледарського, Селидівського, Нікольського та Великоновсілківського бюро правової допомоги, що працюють у Донецькій області  (далі – бюро) щодо визначення напрямів їх подальшої діяльності та виконання покладених на них завдань, розгляду та вирішення проблемних питань, які виникають у бюро у повсякденній діяльності.

 

Робоча зустріч мала на меті надання представниками Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – БВПД) у Донецькій та Запорізькій областях (далі – Регіональний центр) та Маріупольського місцевого центру з надання БВПД (далі – місцевий центр) відповідних роз’яснень і рекомендацій щодо надання працівниками бюро безоплатної правової допомоги мешканцям місцевих громад та виконання інших завдань, що відносяться до компетенції бюро.

2Тепер зазначені бюро підпорядковуються Маріупольському місцевому центру з надання БВПД (раніше були структурними підрозділами Краматорського місцевого центру з надання БВПД).

Зокрема, працівники відділу моніторингу діяльності місцевих центрів у Донецькій області Регіонального центру, Вікторія Гарна та Світлана Солейко, запропонували наступні питання, що постали до обговорення та вирішення з бюро:

          –  порядок реєстрації клієнтів при зверненні;

      –  ведення щоденної статистичної звітності;

      –  робота з довідково-інформаційної платформою WikiLegalaid;

    – виконання квартального плану заходів Маріупольським місцевим центром на II квартал 2017 року;

    – порядок організації роботи дистанційних та мобільних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги.

Під час зустрічі в режимі реального часу бюро мали змогу безпосередньо спілкуватися з представниками Регіонального і місцевого центрів, ставити питання та  отримувати на них обґрунтовані відповіді від фахівців, а також присутні обмінялися практичним досвідом щодо напрямів їх сумісної діяльності.

3Захід пройшов в приміщенні Регіонального центру з надання БВПД у Донецькій та Запорізькій областях за адресою: Донецька область, м. Маріуполь, вул. Зелінського, 27а.

До Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях можна звернутися звернутися шляхом

у Запорізькій області:

– адреса: пр. Соборний, 77, 8-й поверх, м. Запоріжжя

– телефон: (061) 224-44-50 

– електронна пошта: office.zaporizhya@legalaid.gov.ua 

у Донецькій області: 

– адреса: вул. Зелiнського, 27а, м. Маріуполь

– телефон: (099) 768-25-67 

– електронна пошта: office.donetsk@legalaid.gov.ua