назад

НАВЧАННЯ В СУМСЬКОМУ МІСЦЕВОМУ ЦЕНТРІ З НАДАННЯ БВПД ТРИВАЮТЬ!

SuM 171123 11Цього тижня працівників Сумського місцевого центру проінформували  з актуальних питань земельного права. Доповідач, заступник начальника відділу правової інформації та консультацій Андрій Бутко, дав відповіді на такі питання:

Чи можна отримати земельну ділянку безоплатно? Якого розміру можна отримати земельну ділянку? Який алгоритм дій для того щоб отримати земельну ділянку?

SuM 171123 12

Послідовно та доступно було подано матеріал з роз’ясненнями та прикладами з судової практики, наведені приклади з життя, надано перелік установ, які займаються вирішенням питань земельного характеру.

SuM 171123 13

Така форма неформального навчання сприяє формуванню нових компетенцій, знань та умінь, є актуальною на сучасному етапі та стимулює до професійного зростання.

Директор Сумського місцевого центру з надання БВПД Валентина Трошечко дбає про всесторонній розвиток команди Центру та з цією метою запровадила практику навчальних семінарів-тренінгів для працівників.

Професійне зростання, підвищення кваліфікації та саморозвиток команди – головне завдання внутрішніх навчань.

Навчання проходять щоп’ятниці на базі Сумського місцевого центру з надання БВПД. Тренерами виступають кваліфіковані досвідчені працівники Центру, в майбутньому до семінарів планується залучати науковців, нотаріусів, адвокатів, представників правоохоронних структур.

 

Темою минулого семінару стало питання кримінально-процесуального права «Потерпілий у кримінальному провадженні». Начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Андрій Качанов роз’яснив основні характеристики процесуального статусу потерпілого в кримінальному процесі, його процесуальні права та обов’язки. Наприкінці семінару відбулося жваве обговорення!