назад

Навчання з волонтерами провів Володимир Пилипець

SuM 171116 31Хто це – волонтер? Волонтер – це людина, що має активну громадську позицію, безоплатно допомагає людям  у вирішенні тих чи інших питань, застосовуючи свої знання на практиці. Саме з таким запрошенням працівники Краснопільського бюро правової допомоги звернулися до пенсіонерів, спеціалістів з різних галузей права, що мають юридичну освіту,

в різний час виконували функції державних службовців, мають багаторічний досвід роботи, користуються авторитетом серед людей, та запропонували їм  безоплатно надавати правові консультації та роз’яснення громадянам в сільській місцевості, розповсюджувати різну інформаційну правову літературу.

А чому б ні? По-перше, ці люди мають вищу юридичну освіту, продовжують активно вивчати та аналізувати законодавство, по-друге – люди їм довіряють. Але ж, без навчання та вивчення змін в законодавстві, без обговорення юридичної практики  не обійтись.

Саме з такою метою головний спеціаліст бюро Володимир ПИЛИПЕЦЬ провів відповідне навчання з волонтерами –  громадськими помічниками юристів. Цього разу обговорювали та вивчали зміни в пенсійному законодавстві, адже й самим знання в цій галузі права стануть в пригоді.