назад
04.05.18

Нехворощанська сільська рада стала партнером системи безоплатної правової допомоги

03052018pidpysannjamemorandumu

3 травня начальник Новосанжарського бюро правової допомоги Андрій Чернуха завітав до Нехворощанської сільської ради, яка є центром Нехворощанської сільської об’єднаної територіальної громади. Метою візиту було налагодження співпраці із територіальною громадою та забезпечення підписання меморандуму про співпрацю між Першим полтавським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та сільською радою.

         Андрій Чернуха зустрівся із сільським головою Юрієм Мовчаном та пояснив, наскільки важливою є співпраця органів місцевого самоврядування та Системи безоплатної правової допомоги.

«Тільки об’єднавши наші зусилля ми можемо забезпечити якісну правову допомогу для жителів громади, адже це Конституційне право кожного громадянина. У рамках дії меморандуму будуть проводитися правопросвітницькі заходи, які допоможуть підвищити правову спроможність громади»,- повідомив Андрій Чернуха.03052018pidpysannjamemorandumu 1

         Обговоривши актуальні моменти у роботі, сторони закріпили свою співпрацю на папері, чим зобов’язалися всебічно допомагати один-одному у своїй роботі.

         Цього ж дня, начальник Новосанжарського бюро правової допомоги провів прийом громадян у рамках роботи мобільного консультаційного пункту на базі сільської ради. Він надавав відвідувачам юридичні консультації, а також розповсюджував інформаційні матеріали щодо діяльності системи безоплатної правової допомоги та щодо Загальнонаціонального правопропросвітницього проекту «Я маю право».03052018mobilnyjpunkt

Нагадуємо, що Новосанжарське бюро правової допомоги працює за адресою: смт. Нові Санжари, пл. Перемоги, 11, тел. (05344) 3-28-60.

Цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні.