назад

Невдовзі в Машівці запрацює бюро правової допомоги

drugiy28072016584

28 липня 2016 року відбулася робоча зустріч директора Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмили Бубир з головою Машівської районної державної адміністрації Юлією Середою та першим заступником голови Машівської районної ради Віталієм Човновим.

В ході зустрічі обговорено питання відкриття Машівського бюро правової допомоги та оренди відповідного приміщення. Також Людмила Бубир поінформувала про основні завдання бюро, запровадження Міністерством юстиції України пілотного проекту в частині забезпечення прийняття та видачі документів під час державної реєстрації громадських формувань відповідно до Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Вирішено питання укладення договору оренди приміщення в центрі селища та досягнуто домовленості зосередити спільні зусилля не лише на організації надання правової допомоги, а насамперед на посиленні правової спроможності територіальної громади.