назад
05.10.15

Ніжинський МЦ провів робочу зустріч з директором КП «Редакція Борзнянського районного радіо»

PA0202522 жовтня 2015 року заступник начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олена Сербін зустрілася з директором КП «Редакція Борзнянського районного радіо» Іриною Плющ.

В ході зустрічі були обговоренні питання співпраці та консолідації зусиль, спрямованих на поширення інформації про право визначених законодавством категорій осіб на безоплатну вторинну правову допомогу. Також було проведено роз’яснювальну роботу щодо осіб, які належать до суб’єктів права на безоплатну правову допомогу, що визначені пунктами 1, 2, 8-12 статті 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та порядок роботи зі зверненнями громадян.
Результатом зустрічі є домовленість про інформування громадян м. Борзни та Борзнянського району про діяльність Ніжинського місцевого центру з надання БВПД із зазначенням адреси та контактних телефонів. Виступ Олени Сербін щонеділі буде транслюватися в ефірі на Борзнянському районному радіо .