назад
04.12.15

Ніжинський МЦ взяв участь у розширеній апаратній нараді Прилуцької районної державної адміністрації

011215 330 листопада 2015 року начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олена Іванова взяла участь у розширеній апаратній нараді Прилуцької районної державної адміністрації під головуванням в.о. голови райдержадміністрації Денисом Росовським .
Під час виступу присутніх було проінформувано про діяльність Ніжинського місцевого центру з надання БВПД, надано роз’яснення поняття безоплатної вторинної правової допомоги, ознайомлено з порядком роботи зі зверненнями громадян, які є суб’єктами права на безоплатну вторинну правову допомогу, що визначені пунктами 1, 2, 8-12 статті 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу.

Інформація про виступ начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Ніжинського місцевого центру з надання БВПД буде висвітлена на офіційному сайті Прилуцької райдержадміністрації , а також на шпальтах міськрайонної газети «Прилуччина».

011215 4