назад
16.01.17

Нові можливості отримання безоплатної правової допомоги

11.01.2017 skajp zvyazok mash

11 січня 2017 року в рамках співпраці відділу «Машівське бюро правової допомоги» Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з Машівською районною бібліотекою для дорослих, на базі бібліотеки розпочав роботу дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги в режимі скайп – зв’язку,за участю заступника начальника відділу Максима Дворовенко.

Цього дня громадяни отримали роз’яснення з питань сімейного, земельного та спадкового законодавства.  

Для того, аби отримати безкоштовну юридичну консультацію, необхідно прийти до однієї з бібліотек, що під’єднані до програми «Бібліоміст». Там, у режимі он-лайн, фахівці Машівського бюро правової допомоги дадуть Вам відповідь на запитання та підкажуть, як можна вирішити ту чи іншу проблему з юридичної точки зору.

Отримати безкоштовну юридичну консультацію он-лайн можна в Базилівщинській, Коновалівській, Михайлівській, Павлівській, Сахнівщинській бібліотеках – філіях, в другу середу місяця з 10.00 год. до 12.00 год.

Зазначена послуга стає дедалі популярнішою. Люди консультуються, отримують правову інформацію, а на прийом приходять вже з повним пакетом документів для оформлення звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги.

За додатковою інформацією звертайтеся до Машівського бюро правової допомоги, яке знаходиться за адресою: сел. Машівка, вул. Незалежності, 111, тел. (05364) 9-14-11.