назад

Новоград-Волинській місцевий центр домовився про співпрацю з міською прокуратурою

16.06.2016 - rob zystrich 116 червня начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги місцевого центру Віталій Радзивіл із робочим візитом відвідав Новоград-Волинську місцеву прокуратуру.

 Під час бесіди з прокурорами Вікторією Лівіною та Валентиною Хотько, Віталій Радзивіл не одноразово наголошував про потребу посилення правової захищеності дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, безпритульних дітей, дітей, які стали, або можуть стати жертвами насильства в сім’ї та дітей, які стали жертвами збройних конфліктів.

У результаті зустрічі сторони домовилися про перенаправлення даної категорії громадян до Новоград-Волинського місцевого центру з надання БВПД для захисту їх прав та інтересів адвокатами, які співпрацюють із центром.

Користуючись нагодою, Віталій Радзивіл залишив у місцевій прокуратурі декілька примірників буклетів «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?», а також плакати.

Під час зустрічі з керівником Новоград-Волинської місцевої прокуратури Галиною Пилипчук обговорили робочі моменти співпраці місцевого центру та прокуратури, зокрема забезпечення участі адвокатів у кримінальних процесах для представництва свідків та потерпілих, що підпадають під дію Закону України «Про безоплатну правову допомогу».

16.06.2016 - rob zystrich 2