назад

Новоград-Волинський місцевий центр презентував відкриття Ємільчинського бюро правової допомоги

01.09.2016 - Emilchino 1З 1 вересня розпочало працювати Ємільчинське бюро правової допомоги. З метою інформування про функції бюро за день до відкриття, 31 серпня, працівники Новоград-Волинського місцевого центру запросили на презентацію представників органів місцевого самоврядування, громадських організацій та журналістів.

Серед запрошених представники Ємільчинського відділення поліції, Управління пенсійного фонду, Управління праці та соціального захисту населення, Ємільчинського районного суду, ЦНАПу, ГО «Учасники АТО Ємільчинщини», служби у справах дітей, інші представники структурних підрозділів органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, журналісти.

Під час зустрічі інтегратор Новоград-Волинського місцевого центру Віталій Радзивіл представив присутнім заступника начальника Ємільчинського бюро Олега Гнатенко та головного спеціаліста Аллу Садурську.

01.09.2016 - Emilchino 3

Працівники бюро детально розповіли присутнім про послуги, які надаватиме бюро та про принципи діяльності. «Бюро, в якому працюватимуть два спеціаліста, надаватиме юридичні консультації, роз’яснення щодо залучення адвоката за рахунок держави соціально незахищеним громадянам для представництва інтересів у суді у цивільних та адміністративних справах, активно займатиметься правопросвітництвом на рівні територіальних громад Ємільчинського району», – підсумував Олег Гнатенко.
Бюро функціонує за адресою: смт. Ємільчине, вул. Соборна, 18 (приміщення РДА).