назад

Об’єднана команда БПД та юстиції консультувала мешканців Тячівщини

     У четвер, 17 травня, відбулась робоча зустріч директора Регіонального центру з надання БВПД у Закарпатській області Василя Попадинця та в.о. начальника ГТУЮ Маріанни Готри з головою Тячівської міської ради Іваном Ковачем. Учасники зустрічі обговорили питання співпраці у рамках реалізації на Тячівщині загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я маю право!», інформування місцевих мешканців про їхні права на безоплатну правову допомогу, пілотних проектів Мін’юсту тощо. 

    Також фахівці поінформували керівника Тячівської РДА про роботу антирейдерського аграрного штабу області. Окрім того, М. Готра та В.Попадинець відвідали Центр надання адміністративних послуг Тячівської міської ради, в якому разом з керівником апарату міськради Ольгою Решетар обговорили питання надання громадянам якісної безоплатної правової допомоги та оперативних послуг в сфері державної реєстрації бізнесу, нерухомості та громадських формувань.

Tjachiv 1

   Цього ж дня у рамках роботи «Мобільних точок доступу до безоплатної правової допомоги» об’єднана команда Закарпатської юстиції та БПД провела прийом громадян у Тячеві та селищі Тересва. Також В.Попадинець та М.Готра провели робочу зустріч із головою Тересвянської селищної ради Василем Олексієм та надали кваліфіковану допомогу мешканцям цих населених пунктів у вирішенні правових питань
На завершення працівники Регіонального центру, Тячівського бюро правової допомоги та ГТУЮ провели спільні вуличні інформування громадян в обох населених пунктах, у ході яких поширили буклети, розроблені в рамках проекту «Я маю право!».

Tyachiv 4

Tyachiv 3

 

    За безоплатною правовою допомогою звертайтесь до найближчих місцевих центрів та бюро правової допомоги на Закарпатті, або ж зателефонуйте на єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів у межах України).