назад

Об´єднання зусиль заради спільної мети

1Робоча зустріч фахівців системи БПД Херсонській області з партнерами – ГО «Громадський центр «Нова Генерація», яка відбулась 21 листопада в Регіональному центрі з надання БВПД у Херсонські області, була пов´язана з обговоренням актуальних питань протидії насильству – у сім´ї, навчальних закладах, за ознакою статі.

До обговорення долучилися виконавчий директор ГО «Громадський центр «Нова Генерація» Оксана Глєбушкіна, директор і начальники відділів Регіонального центру – Марина Єлисєєва, Олена Іпатенко, Максим Магда, Лариса Аболончикова та керівник Херсонського місцевого центру з надання БВПД Денис Милокостий.

2

Сторони затвердили план спільних заходів на наступний місяць, обмінялися думками щодо його реалізації та обговорили деталі.

«Проведення спільних правопросвітницьких заходів приурочене до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» і Всеукраїнського тижня права: 27 листопада в Регіональному центрі відбудеться круглий стіл «Протидія домашньому насильству», а 10 грудня – у Міжнародний день прав людини – ми плануємо провести у ТРЦ «Фабрика» комплексний правовий захід з консультуванням громадян», – пояснила Марина Єлисєєва. У цей день відбудуться відкриті покази документального кіно про права людини у рамках Мандрівного фестивалю DOCUDAYS UA, після яких глядачі матимуть змогу поспілкуватися з режисерами стрічок та правозахисниками.

«Оскільки у нас спільна мета, інтереси, план дій, об’єднання зусиль дозволить більш ефективно реагувати на кричущі випадки агресії та вести просвітницько-виховну роботу серед населення», – резюмувала керівниця системи БПД Херсонщини.