назад
02.09.16

Об’єднано зусилля для вирішення проблем тимчасово непрацюючих громадян

0209memorandum

02 вересня 2016 року Другим полтавським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги підписано Меморандум про співпрацю з Полтавським міським центром зайнятості.

Сторонами обговорено питання надання громадянам, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, безоплатної правової допомоги.

Досягнуто домовленостей про співпрацю за такими напрямами: організація спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав, зокрема права на безоплатну правову допомогу шляхом проведення круглих столів, зустрічей та інших заходів, реалізація спільних заходів, спрямованих на посилення гарантій прав і свобод людини в частині доступу до безоплатної правової допомоги, поширення інформації про право громадян на безоплатну вторинну правову допомогу.

Сторони домовились об’єднати свої зусилля щодо здійснення комплексу заходів, спрямованих на забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги осіб, які мають на неї конституційне право і потребують такої допомоги.

В разі отримання інформації щодо реєстрації громадських формувань та виникнення питань правового характеру кожен може звернутися до Другого полтавського місцевого центру з надання БВПД за адресою: 36011, м. Полтава, вул. Європейська, 37/40 тел. 56-02-88, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).