назад

2MC ya mayu pravo 308 листопада 2017 року в рамках загальнонаціонального просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» головний спеціаліст відділу правопросвітництва та взаємодії з субєктами надання безоплатної первинної правової допомоги Другого одеського місцевого центру з надання БВПД Русланом Станіславівим спільно з представниками Головного територіального управлінням юстиції в Одеській області проведено інформування населення з правових питань на території Господарського суду Одеської області та Одеського апеляційного господарського суду.

Пересічні громадяни та відвідувачі судових установ дізналися про мету проекту «Я МАЮ ПРАВО!», який супроводжується слоганом «Знаю! Дію! Захищаю!», а саме: 

  • Знаю свої права!
  • Користуюсь ними і знаю, що треба робити, коли мої права порушують!
  • Захищаю себе згідно з законами, а держава захищає мене і мої права!
2MC ya mayu pravo 3

2MC ya mayu pravo 5

2MC ya mayu pravo 4

Того ж дня фахівці здійснили візит до Інституту холоду, кріотехнологій та екоенергетики імені В.С. Мартиновського Одеської національної академії харчових технологій в рамках туру по навчальним закладам «Заліковка без грошей»де ознайомили слухачів з основними способами та засобами захисту прав фізичних та юридичних осіб та розповіли, як подолати корупцію під час навчання.

Руслан Станіславів розповів про систему безоплатної правової допомоги як одну із основних гарантій захисту прав людини. Він повідомив, що за правовою інформацією та консультаціями в центри та бюро правової допомоги може безоплатно звернутися кожен, а також отримати допомогу в складанні звернення до органів державної влади та місцевого самоврядування. Слухачі також дізналися, хто за законом є суб’єктами права на безоплатну вторинну правову допомогу. 


2MC ya mayu pravo 1


2MC ya mayu pravo 2