назад

Об’єднуємо зусилля заради надання ефективної допомоги громадян у вирішенні їхніх правових проблем

1 1
24 січня 2017 року заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Світлана Штефанчук взяла участь у робочій зустрічі керівника Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Олени Смірнової, представників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Під час зустрічі йшлося про основні аспекти діяльності Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, структуру даної інституції, організацію та напрямки роботи.

Особливу увагу було приділено обговоренню окремих проблемних питань громадян та визначення сфери відносин, в яких частіше всього зустрічаються порушення їх прав та інтересів тощо. Окремо учасники зустрічі розглянули питання, що стосується діяльності суддівської системи, правоохоронних органів та виправних установ.

За результатами проведених перемовин досягнуто згоди щодо консолідації зусиль Секретаріату, його регіональних представництв, а також органів державної влади та органів місцевого самоврядування, системи безоплатної правової допомоги для надання громадянам необхідної допомоги у вирішенні їхніх правових проблем, визначено можливі шляхи для ефективної взаємодії та співпраці у майбутньому.

Довідка! Регіональне представництво Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Чернівецькій області знаходиться за адресою: м. Чернівці, вул. Руська, 1, прим. 1а-3. Очолює зазначене представництво Ілюк Леонід Лоринсович (Контактні телефони: (050) 607 49 20, (067) 374 26 50, e-mail: pred.chernivtsi@ombudsman.gov.ua).

Детальна інформація про діяльність Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та його регіональних представництв на офіційному веб-сайті: http://www.ombudsman.gov.ua