назад
23.03.17

Обговорення легальної зайнятості юристами Лебединського бюро та юристконсультом

OkM 17 03 22  122 березня 2017 року у Лебединському міськрайонному центрі зайнятості проведено семінар на тему: «Легальна зайнятість» для осіб, що тимчасово незайняті. Юридичні консультації надавалися юристами Лебединського бюро правової допомоги Сергієм ІВАНОВИМ, Євгенією ЛОГВІНЕНКО та юристконсультом будинку праці Анатолієм КИЩИКОМ.

Із метою розширення доступу до безоплатної правової допомоги, Сергій ІВАНОВ провів семінар, для того, щоб громадяни мали змогу отримати спеціалізовану безоплатну правову консультацію, а в разі потреби скористатися послугами адвоката за державний кошт із метою здійснення представництва інтересів осіб в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами; складання документів процесуального характеру.

OkM 17 03 22  2

Кваліфіковані правові консультації та, у разі потреби, представництво інтересів соціально-незахищених верств населення у судах здійснюють юристи, а також адвокати, які уклали контракти Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у  Сумській області та Охтирським місцевим центром з надання (БВПД).

Під час семінару були розглянуті та роз’ясненні наступні питання: оформлення пільг одинокій матері та малозабезпеченій сім’ї; отримання учасником бойових дій щорічної разової грошової допомоги; оформлення власності на нерухомість, яка не належить до житлового фонду; щодо дій так званих «колекторів» з точки зору законодавства та інші.

Доводимо до відома, що за правовою допомогою можна звернутись до:

 

Лебединського бюро правової допомоги: м. Лебедин, пл. Соборна, 29; т. (05445) 2-14-12.