назад

Обговорення стану дотримання прав людини в області в приміщенні Національної академії внутрішніх справ

Світлина від Представництво Уповноваженого ВРУ з прав людини в Івано-Франківській обл.20.09.2017 в приміщенні Прикарпатського факультету №3 Національної академії внутрішніх справ за участю кандидата юридичних наук, доцента – викладача факультету Ігоря Онищука, заступника Директора регіонального центру з надання БВПД Володимира Ковальчука, керівника відділу представництв у суді Івано-Франківського місцевого центру з надання БВПД Тараса Краснікова, представника Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Івано-Франківській області Оксани Устимчук відбулось обговорення стану дотримання прав людини в області. Присутніми озвучено основні практичні аспекти в сфері захисту прав людини за напрямками діяльності. Також відбувся жвавий діалог з курсантами – майбутніми правоохоронцями на вказану тематику.

Світлина від Представництво Уповноваженого ВРУ з прав людини в Івано-Франківській обл.

Світлина від Представництво Уповноваженого ВРУ з прав людини в Івано-Франківській обл.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail: office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)