назад
19.09.18

Обмін досвідом: спільні потреби та нові ідеї

01Обмін позитивним досвідом, спрямованим на підвищення якості правових послуг та налагодження взаємодії з партнерами, запорука ефективного функціонування системи БПД.
З метою перейняття напрацьованого досвіду роботи з органами державної влади та місцевого самоврядування, 18 вересня 2018 року, фахівчині Кропивницького місцевого центру з надання БВПД Олена Морозова та Ірина Приходченко перебували в Золотоніському місцевому центрі з надання БВПД.
Під час робочої зустрічі своїми напрацюваннями, зокрема в напрямку реалізації програм правової допомоги населенню, поділились фахівці місцевих центрів Кіровоградщини та Черкащини.
За словами директора Золотоніського місцевого центру з надання БВПД Сергія Бруса, взаємодія закладів системи БПД із органами державної влади та місцевого самоврядування полягає, передусім у підтримці процесу організації надання безоплатної первинної правової допомоги, можливості отримання необхідної інформації для визначення правових потреб громадян та ефективної комунікації надавачів безоплатної первинної правової допомоги.
 
02
 
 
Начальниця відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної правової допомоги Тетяна Жалобна поділилась позитивним досвідом налагодження співпраці з органами місцевого самоврядування та громадськими організаціями, зокрема і щодо прийняття місцевих програм надання безоплатної правової допомоги для вразливих категорій населення.
 
03
 
Плідна співпраця пройшла й на рівні фахівчинь відділів фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку.
Постійний професійний розвиток та вдосконалення практичних навичок – запорука успіху роботи фахівців центрів з надання безоплатної правової допомоги. 
До Кропивницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна звернутись за адресою: м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка (Дворцова), 64/53, тел. (095)87-662-33, (0522) 32-08-24.
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний контакт-центр за номером 0-800-213-103, дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України.