назад
02.11.17

Обмін досвідом у США за програмою “Відкритий світ”

На початку вересня 2017 року у межах програми обміну Конгресу США “Відкритий світ” було сформовано делегацію з представників різних рівнів державної влади та громадських організацій. Систему безоплатної вторинної правової допомоги у Черкаській області, метою якої є створення рівних можливостей доступу осіб до правосуддя, представив директор Черкаського місцевого центру Станіслав Скіць.

Програма обміну спрямована на зміцнення взаємодії і співробітництва між Україною та Сполученими Штатами шляхом надання можливості представникам різних галузей діяльності зустрітись та обмінятись досвідом та ідеями.

За час візиту, учасникам програми вдалося ознайомитися із судовою системою, особливостям роботи відділків поліції та основними аспектами роботи державних та неурядових органів у сфері захисту дітей та протидії насильства в сім’ї міста Себастополя та міста Санта Роза, зустрітись з конгресменами штату Каліфорнія та консулом України в м. Сан-Франциско.

Делегати з України вдячні організаторам програми Центру «Відкритий світ», організації «Американські Ради з Міжнародної Освіти»: ACTR/ACCELS (American Councils) та Sebastopol World Friends.