назад

Обмін досвідом з колегами як спосіб покращення якості роботи

гол

Обговорення основних моментів діяльності, шляхи вирішення окремих питань та обмін досвідом з колегами – ефективна можливість покращення своєї роботи для кожного працівника.

Тому днями до Регіонального центру з надання БВПД у Рівненській області з метою обміну досвіду та власними напрацюваннями завітали колеги з Хмельниччини.

Так, начальники відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Ольга Чорна та відділу комунікацій і забезпечення доступу до публічної інформації Оксана Банкова ознайомилися з діяльністю системи безоплатної правової допомоги Рівненщини та обговорили з колегами основні моменти та питання, що виникають під час роботи відділів.

1

Спершу колеги з Регіонального центру з надання БВПД у Хмельницькій області відвідали точки доступу до безоплатної правової допомоги, зокрема, Рівненське бюро правової допомоги, а також Регіональний та Рівненський місцевий центри з надання БВПД.

2

Також у конференц-залі Регіонального центру відбулося обговорення кращих практик та шляхів вирішення проблемних моментів за участю фахівців Регіональних центрів та Рівненського місцевого центру з надання БВПД. Основні питання, які розглядали фахівці системи БПД Рівненщини та Хмельниччини, стосувалися підвищення якості надання правових послуг у регіонах,  покращення інформування громадськості про право на таку допомогу, а також організації діяльності у центрах з надання БВПД.

3

Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).