назад

Одеська державна академія будівництва та архітектури долучилась до проекту «Я МАЮ ПРАВО»

CAP421 листопада 2017 року,відповідно до плану проведення спільних заходів в рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО», головний спеціаліст відділу правової інформації та консультації Третього одеського місцевого центру з надання БВПД Валерія Цап спільно зі представником Головного територіального управління юстиції в Одеській області Іриною Молоденко, відвідали Одеську державну академію будівництва та архітектури.

Відкрив захід проректор Одеської державної академії будівництва та архітектури з науково – педагогічної роботикандидат технічних наук Олег Попов, звернувшись до присутніх із привітальною промовою, після якої слово було передано представнику органів юстиції.

Ірина Молоденко розповіла студентам про діяльність та повноваження Головного територіального управління юстиції в Одеській області, функціонування он-лайн будинку юстиції, за допомогою якого можна отримати відповідні послуги без контакту з представниками влади в електронному режимі.

Також студентів було проінформовано про просвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!».

Головний спеціаліст відділу правової інформації та консультацій Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валерія Цап своїм виступом закривала захід та донесла до відома слухачів у яких випадках, гарантоване Конституцією України право на професійну правову допомогу надається безоплатно.

CAP1

CAP4

CAP5

CAP8

Із доповіді студенти та працівники Одеської державної академії будівництва та архітектури дізнались, що включає в себе безоплатна правова допомога, її види та субєкти, які мають право на отримання безоплатної первинної та безоплатної вторинної правової допомоги. Валерія Цап наголосила, що послуги адвокатів є безкоштовними для клієнтів, розповіла про повноваження та завдання Центру і Бюро правової допомоги.

Для закріплення всього сказаного, слухачам було запропоновано ознайомитись та отримати буклети, розроблені в рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО» та інформаційні матеріали про Центр. 

За отриманням правових консультацій та роз’яснень можна звернутися до Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Одеса, вул. Отамана Головатого, 1. Телефон: (048) 723-19-09, (048) 723-19-29