назад

Офіційна церемонія передачі обладнання для контрольно-пропускного пункту Маріїнка

1    Директор Маріупольського місцевого центру з надання БВПД (далі – місцевий центр, центр) був запрошений на даний захід.  

  

    Директор Маріупольського місцевого центру з надання БВПД (далі – місцевий центр, центр) був запрошений на даний захід. Також серед присутніх були представники місцевих, обласних та центральних органів виконавчої влади, ЄС, агентств ООН, НУО, прикордонної служби України та Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні (УВКБ ООН). Зокрема, керівник центру мав розмову з представниками обласної державної адміністрації Донецької області з метою досягнення домовленностей щодо запровадження спільного проекту (якого самого – мешканці Донеччини дізнаються пізніше).

   Ця спільна ініціатива спрямована на поліпшення пропускної здатності на контрольно-пропускних пунктах в Донецькій та Луганській областях. Таким чином, особи, які перетинають лінію розмежування, зможуть проїзжати через контрольно-пропускні пункти швидше та безпечніше.

    У разі виникнення питань Ви маєте змогу звернутися до Маріупольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: м. Маріуполь, пр. Нахімова, 82; тел.: 050-951-28-81.