назад

Оформити субсидію та отримати інвалідний візок чоловікові допомогли фахівці Великоберезнянського бюро

     Минулого тижня до Великоберезнянського бюро правової допомоги зателефонував чоловік, який попросив допомогти йому оформити субсидію. Великоберезнянець через певні обставини став інвалідом, і  фізично не міг звернутися в відповідний державний орган.

     Фахівці центру провели виїзний прийом у лікарні, де з’ясували, що  людина з обмеженими можливостями пересування не користується соціальними пільгами, знаходиться у скрутному матеріальному становищі і навіть не має можливості придбати собі інвалідний візок. Поспілкувавшись із ним, працівники бюро: Ангеліна Біровчак та Владислав Пильник прийняли рішення, крім надання правової допомоги, сприяти у наданні і соціальної. Фахівці допомогли інваліду написати заяву в селищну раду Великого Березного  на отримання одноразової фінансової допомоги, а також заяви до територіального центру соціального захисту населення Великоберезнянського району на отримання інвалідного візка та субсидії. Завдяки фаховим діям працівників бюро клієнт МЦ БВПД отримав фінансову допомогу та візок, а також йому була призначена субсидія.

    Варто відзначити, що допомогти мешканцеві Великоберезнянщини вдалося завдяки спільним діям фахівців бюро, працівників територіальному центру соцзахисту населення Великоберезнянського району та селищної ради.

    Нагадуємо, що Великоберезнянське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт. Великий Березний вул. Шевченка, 27, каб. 114 (будівля РДА) , контактний телефон: (03135) 2-34-07.