назад

Оголошення про конкурсний набір на вакантні посади фахівця з інформаційних технологій

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області оголошує про конкурсний набір на вакантні посади фахівців з інформаційних технологій для роботи у Першому миколаївському місцевому центрі з НБВПД та Вознесенському місцевому центрі з НБВПД!

Відкритий конкурс на вакантні посади головного спеціаліста відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури триватиме до 25 березня 2016 року. Просимо надсилати свої резюме на адресу:  office.mykolaiv@legalaid.gov.ua

Посада головного спеціаліста відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури (менеджер з інформаційних технологій) уведена до штату місцевого центру з метою:

впровадження сучасних інформаційних технологій;

забезпечення функціонування та розвитку інформаційної інфраструктури та інформаційних ресурсів;

забезпечення функціонування, адміністрування та розвитку комплексної інформаційно-аналітичної системи організації надання безоплатної вторинної правової допомоги;

підтримки, розвитку, наповнення та адміністрування сторінки місцевого центру у фейсбуці;

забезпечення зв’язку (VoIP);

технічного забезпечення збирання, узагальнення та аналізу інформації;

поточного обслуговування та ремонту обладнання, що функціонує із застосуванням сучасних інформаційних технологій.

Компетенції, якими повинні володіти кандидати на посаду: способи й механізми керування даними, принципи організації, склад і схеми роботи операційних систем, принципи керування ресурсами, принципи побудови структурованої кабельної системи, апаратне забезпечення, правила користування оргтехнікою і ПК, досвід роботи з Windows 8, досвід у налаштуванні мережевого обладнання.

Інші вимоги до претендентів на посаду:

вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче спеціаліста за спеціальностями «Інформатика», «Комп’ютерна інженерія», «Комп’ютерні системи та мережі»;

знання англійської мови (на рівні технічної документації);

практичний стаж роботи;

аналітичне мислення і доброчесність, гнучкість та відкритість до інновацій, порядність, відповідальність, цілеспрямованість, ініціативність та працьовитість, спроможність до ефективної комунікації та планування діяльності.

Для участі у конкурсі претендентам необхідно до 25 березня 2016 року включно надіслати на електронну адресу резюме та супровідний лист (у довільній формі з зазначенням номеру мобільного телефону та скайп-логіну) українською мовою. У супровідному листі необхідно зазначити ПІБ та контакти (мобільні телефони та адреси електронної пошти) осіб, з якими претенденти працювали раніше і які можуть рекомендувати претендентів для роботи на посаді та розповісти про досвід роботи претендентів.

За результатами розгляду резюме та супровідних листів претендентів буде запрошено до скайп- інтерв’ю, які розпочнуться після опрацювання документів. У разі потреби, комісія може звернутися до тих осіб, хто рекомендує претендентів для роботи на посаді, за додатковою інформацією.

Призначення на посаду відбуватиметься відповідно до законодавства України про працю.

Надсилаючи резюме та супровідний лист претендент дає згоду на обробку персональних даних